Nieuws

Vacature : doelgroepenwerker STAD/OCMW B1-B2-B3

21/02/2017 - 16:11 U bent creatief en gemotiveerd en wil u samen met ons inzetten voor de klant.  U bent op zoek naar een job als :
  • straathoekwerker,
  • burenbemiddelaar,
  • medewerker van de woonwinkel
  • kansenwerker in functie van het creëren van kansen voor kwetsbare jongeren naar het vrijetijdsaanbod
  • taalcoach.
U bent geïnteresseerd in vb. kinderopvang, gezondheidspromotie, opvoedingsondersteuning, buurtwerk, medewerker alternatieve maatregelen, woonbegeleider, brugfiguur….  

Vacature : maatschappelijk assistent welzijn STAD/OCMW B1-B2-B3

21/02/2017 - 15:50 U wordt tewerkgesteld binnen een van de teams van de cluster welzijn van de stad en het OCMW Sint-Niklaas. Maatschappelijk assistent welzijn : Vanuit deze verschillende teams wordt hulp- en dienstverlening gegeven op verschillende levensdomeinen zoals inkomen, onderwijs, kinderopvang,  huisvesting, activering,… Daarnaast worden verschillende buurtgerichte of stadsgerichte preventieve en curatieve acties opgezet naar verschillende doelgroepen in de samenleving.

VACATURE: deskundige animatie statutair/contractueel voltijds/deeltijds

17/02/2017 - 14:37 Je gaat aan de slag als animator in onze woonzorgcentra:Je begeleidt en ondersteunt onze bewoners, je collega-medewerkers en je doet programmatorische, organiserende en uitvoerende taken.

VACATURE: diensthoofd cultuurcentrum stadsbestuur statutair/contractueel voltijds/deeltijds

16/02/2017 - 15:51 Als diensthoofd heb je de leiding over het cultuurcentrum van Sint-Niklaas en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de programmatie. Samen met de andere leidinggevenden van de afdeling cultuur adviseer je het bestuur over culturele materies. Je bent secretaris van ACCSI vzw. Daarom zoeken we een gedreven coach, stressbestendig en resultaatgericht, met een passie voor cultuur.   

VACATURE: ZONE WAASLAND ZOEKT DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING (A5A-A5B)

10/02/2017 - 15:49 Wij zoeken een directeur bedrijfsvoering (A5a-A5b)! Masterdiploma, minstens drie jaar ervaring in een managementfunctie en zin in een niet alledaagse uitdaging? Voor de aansturing van onze niet-operationele organisatie werven we een directeur bedrijfsvoering (A5a – A5b) aan.

VACATURE: onthaalmedewerker

10/02/2017 - 11:46 Als medewerker onthaal – afdeling cultuur bij het stadsbestuur bent u verantwoordelijk voor o.a. het publieksonthaal van individuele bezoekers, groepen en artiesten in het cultuurcentrum en balie- en suppoostwerk in de Stedelijke Musea. U zorgt ervoor dat alle bezoekers zich welkom voelen. U bent stressbestendig, communicatief en houdt van avond- en weekendwerk.

het OCMW zoekt een hoofdverpleegkundige

07/02/2017 - 15:15 De hoofdverpleegkundige organiseert, onder leiding van de dagelijks verantwoordelijke, een professionele verpleging en verzorging binnen het woonzorgcentrum. Hij/zij stelt het verplegend en verzorgend personeel in staat een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld is aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf

De stad zoekt deskundige personeel wedden en beheer

07/02/2017 - 15:05 De stad zoekt deskundige personeel wedden en beheer

De stad zoekt teamverantwoordelijke kinderopvang

07/02/2017 - 13:51 De stad zoekt teamverantwoordelijke kinderopvang: groepsopvang: leeftijdsgroep 0-3 jaar buitenschoolse opvang: leeftijdsgroep 3-12 jaar

VACATURE: Poetshulp E1-E2-E3

01/02/2017 - 15:36 OCMW Sint-Niklaas zoekt poetshulp