Nieuws

VACATURE centrumleider B1-B2-B3

20/09/2017 - 15:17 Het Woonzorgnetwerk zoekt een centrumleider om het team buurtzorg te versterken. Dit met het oog op een outreachende en ontwikkelengsgerichte aanpak vanuit de dienstencentra en hun antennes. Wil je mee je schouders zetten onder de ontwikkeling van buurtgericht zorg, beschik je over de nodige talenten om coachend, sturend, ontwikkelend en innovatief te zijn, ben je bovendien een kei in plannen en organiseren en hou je van een projectmatige, procesmatige aanpak die berust op participatie aarzel dan niet om te solliciteren.

Maak kennis met de dienstverlening van 't Punt op de donderdagse markt

20/09/2017 - 10:03 Donderdag 21 september staat thuiszorgcentrum 't Punt op de donderdagse markt met een infokraam. Kom langs en ontvang een leuke gadget.

VACATURE DESKUNDIGE GEBOUWBEHEERSYSTEEM HVAC EN SPECIALE TECHNIEKEN - VERLENGDE INSCHRIJVING

14/09/2017 - 08:48 Als deskundige gebouwbeheersysteem HVAC (verwarming,ventilatie en koelingsystemen) en deskundige gebouwbeheersysteem speciale technieken (liften, alarmen, toegang,…) maak je dossiers op en werk je dossiers af in FMIS (Facility Management Informatie Systeem). Je verifieert en controleert werken en documenten in het kader van de regelgeving en procedures. Je informeert en adviseert (interne) klanten. Je voert gespecialiseerde werken uit binnen je eigen vakgebied.

VACATURE teamverantwoordelijke voorraadbeheer

12/09/2017 - 14:31 Als teamverantwoordelijke voorraadbeheer geef je leiding aan een team medewerkers en sta je in voor het efficiënt, economisch en klantgericht aankopen, beheren en stockeren van diverse magazijn- en uitleengoederen van het stadsbestuur, het OCMW en de politiezone van Sint-Niklaas. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en past op een correcte manier de interne afspraken toe.  We verwachten dat je flexibel en stressbestendig bent en dat je kan organiseren, aansturen en plannen.

Infonamiddag veilig en correct verhuren

12/09/2017 - 13:53 Bent u (binnenkort) verhuurder? Overweegt u om een woning te verhuren? Zit u met vragen over de huurwet? Twijfelt u omdat er mogelijk problemen kunnen opduiken, en wat u dan kan doen? De woonwinkel nodigt u graag uit op een infonamiddag ‘Veilig en correct verhuren’ op donderdag 28 september 2017 in het stadhuis, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas.

Dementie en nu? Tweewekelijkse sessie in woonzorgcentrum Het Lindehof, Belsele

07/09/2017 - 13:50 In Vlaanderen woont bijna 65% van alle mensen met dementie thuis: alleen of met een naaste. Na de diagnose van een of andere vorm van dementie zijn er vaak heel wat vragen. Praktische vragen, zoals ‘Dementie en nu?’, maar evenzeer vragen op emotioneel vlak. Hoe lukt het je om te zorgen voor de persoon met dementie en toch ook te zorgen voor jezelf?

Het woonzorgnetwerk zoekt een hoofdverpleegkundige (statutair/contractueel – voltijds/deeltijds – BV5)

07/09/2017 - 10:01 Gebeten door de zorg voor ouderen? Je bouwt een band op met de bewonersvan je afdeling in één van onze vijf woonzorgcentra. Je coacht een team van een twintigtalmedewerkers en zorgt samen met de paramedici voor een kwaliteitsvolle zorg opmaat van elke bewoner. Solliciteer vóór 21 september 2017.

VACATURE DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN

06/09/2017 - 10:36 Stad Sint-Niklaas zoekt diensthoofd klantencontacten.

VACATURE: technisch expert team onderhoud gebouwen OCMW

05/09/2017 - 15:25 Als technisch expert heeft u voldoende kennis van elektrische installaties om dringende ingrepen en reparaties te kunnen doen.  U heeft een basiskennis van schilderen, bezetten, timmeren, sanitair en loodgieterij, om ingrepen te doen met betrekking tot de HVAC-installaties, de basisonderhoud van en noodinterventies bij defecten aan liften, elektrische deuren, brandmelders, bewegingsdetectoren, waterontharders.  U staat in voor de sneeuw- en gladheidsbestrijding. 

Vacature: de stad zoekt een teamverantwoordelijke dienst beheer openbaar domein

31/08/2017 - 11:00 Ben jij de gemotiveerde teamverantwoordelijke voor het team openbare reinheid en/of polyvalente wijkploegen (groenbeheer) waar wij naar op zoek zijn?Je wil meewerken aan de uitbouw van een "groene en reine " stad.  Ecologie houdt je bezig.Je kan mensen motiveren onder het thema: "samen actief voor de klant",  je bent een teamplayer, een goede planner en organisator, dan hebben wij voor jou de ideale job.