Nieuws

Nieuw: afhaalmaaltijden voor 65+

17/04/2018 - 14:08 Het woonzorgnetwerk van het OCMW Sint-Niklaas start op maandag 23 april met een nieuwe service voor 65-plussers: de afhaalmaaltijden Kant&Klaar. 65-plussers kunnen er terecht voor een lekkere, gezonde en verse afhaalmaaltijd die je thuis snel in de microgolfoven kan opwarmen. Voor een afhaalmaaltijd betaal je 5,69 euro. Iedere dag is er keuze tussen twee gerechten. De afhaalmaaltijden zijn op weekdagen te bestellen en af te halen op diverse afhaalpunten in Sint-Niklaas en in de deelgemeenten.

Vacature: statutair/contractueel teamverantwoordelijke transport B1-B2-B3 bij het OCMW

11/04/2018 - 15:09 Als teamverantwoordelijke transport geef je leiding aan een team van medewerkers en sta je in voor een evenwichtige taakverdeling binnen het team. We verwachten dat je flexibel en stressbestendig bent en dat je goed kan organiseren, aansturen en plannen.

Vacature: contractueel teamverantwoordelijke voorraadbeheer B1-B2-B3 bij de stad (VT/DT)

11/04/2018 - 11:59 Als teamverantwoordelijke voorraadbeheer geef je leiding aan een team medewerkers en sta je in voor het efficiënt, economisch en klantgericht aankopen, beheren en stockeren van diverse magazijn- en uitleengoederen van het stadsbestuur, het OCMW en de politiezone van Sint-Niklaas. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en past op een correcte manier de interne afspraken toe.  We verwachten dat je flexibel en stressbestendig bent en dat je kan organiseren, aansturen en plannen.

Het OCMW zoekt een logopedist BV1-BV2-BV3 VT/DT

29/03/2018 - 14:01 Als logopediste ondersteun je de vijf woonzorgcentra van het OCMW Sint-Niklaas. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt bewoners met neurologische taal- en spraakstoornissen, stemstoornissen en dysfagie. Dit om een zo gunstig mogelijk resultaat in het welzijn van de bewoner te bereiken. Je informeert en adviseert medewerkers van het zorgteam. Ook verstrek je advies en informatie met betrekking tot behandeling aan de familieleden van de bewoner. Je noteert je bevindingen in een centraal computerprogramma en overleg geregeld met andere paramedici (ergo, diëtiste, kine).

VACATURE jobstudenten wooncoach en taalstage

27/03/2018 - 11:50 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, energieke en enthousiaste jobstudenten om onze teams te komen versterken tijdens de vakantieperiode. Onze teams van welzijn kunnen jouw hulp gebruiken. Voel jij je geroepen? Voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf dan snel in!

Dag van het sociaal werk: bedankt voor jullie inzet

23/03/2018 - 10:48 Deze week zetten we onze maatschappelijk assistenten en alle medewerkers van het welzijnshuis even in de bloemetjes ter gelegenheid van de "Dag van het sociaal werk".  

Het stadsbestuur zoekt deeltijds kindbegeleiders dienst buitenschoolse opvang

20/03/2018 - 12:43 Wat de job inhoudt: als kindbegeleider begeleid en hou je toezicht op de kinderen en organiseer je activiteiten voor de kinderen, pleeg je regelmatig overleg en communiceer je met de ouders, collega’s, interne en externe klanten.  Je werkt structureel mee aan het opbouwen van een goede samenwerking met alle betrokkenen.  Je voert administratieve en logistiek ondersteunende taken uit op de locaties.

Zorgpunt Waasland zoekt een financieel directeur en een facilitair directeur: solliciteren tot 29 maart

17/03/2018 - 23:40 Vanaf 1 januari 2019 verenigt Zorgpunt Waasland de openbare thuiszorg en ouderenzorg van Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht. Voor ons directieteam zoeken wij: een financieel directeur en een facilitair directeur. Kom jij ons team versterken?  

VACATURE jobstudenten dienst kinderdagverblijven en buitenschoolse kinderopvang

16/03/2018 - 10:13 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, energieke en enthousiaste jobstudenten om onze teams te komen versterken tijdens de vakantieperiode. Onze teams van buitenschoolse kinderopvang en de kinderdagverblijven kunnen jouw hulp gebruiken. Voel jij je geroepen? Voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf dan snel in!

Het OCMW zoekt een teamcoördinator binnen de dienst mens (B4-B5)

14/03/2018 - 11:18 Het OCMW zoekt een teamcoördinator binnen de dienst mens