Lekker koken voor weinig geld, het kan met 'Aan tafel in 1-2-3 euro'.

Lekker koken voor weinig geld, het kan met 'Aan tafel in 1-2-3 euro'.
Lekker en evenwichtig koken als je niet veel geld hebt, is niet altijd gemakkelijk. Met ‘Aan tafel in 1-2-3 euro’ kan het! Wie een kansenpas heeft, kan gratis om de twee weken thuis een receptenboekje ontvangen.

Met dit nieuwe initiatief in samenwerking met de supermarkt Colruyt willen de stad en het OCMW mensen met een kansenpas de kans geven om gezonde en evenwichtige maaltijden klaar te maken die maximaal 3 euro per persoon kosten alle ingrediënten inbegrepen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: wie een kansenpas heeft, kan zich inschrijven voor een gratis receptenboekje dat om de twee weken in je brievenbus valt. Dit boekje bevat zes gemakkelijke recepten die maximaal 1, 2 of 3 euro per persoon kosten. Met de recepten kun je aan de slag om lekkere en evenwichtige gerechten op tafel te zetten die kinderen ook graag lusten.

Het boekje bevat ook tips om restjes van de maaltijd of van de verpakking opnieuw te gebruiken of om kinderen te laten meehelpen in de keuken. Achteraan in het boekje staat een handig boodschappenlijstje waarmee je snel je boodschappen kan doen.

‘Aan tafel in 1-2-3 euro’ is een initiatief van supermarkt Colruyt dat samen ontwikkeld werd met stad en OCMW in Kortrijk. Na een succesvolle start daar, stapt ook Sint-Niklaas in het verhaal.

Wie een kansenpas heeft, heeft intussen een brief ontvangen om zich in te schrijven voor het receptenboekje.

Meer info: klik hier.

Publicatiedatum

2017-11-22

Nuttige Adressen

Abingdonstraat 99
9100
Sint-Niklaas
03 778 62 32
Abingdonstraat 99
9100
Sint-Niklaas
03 778 66 66