Geniet meer van jouw baby met kraamzorg van ons thuiszorgcentrum 't Punt.

Geniet meer van jouw baby met kraamzorg van ons thuiszorgcentrum 't Punt.
Nu kersverse mama’s steeds vroeger het ziekenhuis verlaten, is een helpende hand thuis meer dan welkom. Thuiszorgcentrum ’t Punt heeft ervaren zorgkundigen die een speciale opleiding hebben genoten voor het verzorgen van mama en baby.

Je kan eveneens terecht bij hen met vragen omtrent borst- en flesvoeding, gebruik van een draagdoek, eerste papjes enzovoort... Naast deze zorgtaken kan onze kraamzorgkundige ook een grote hulp zijn bij huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, koken en boodschappen doen. Zo kunnen de mama’s en papa’s ten volle genieten van de eerste kraamweken. Kraamzorg kan vanaf zeven weken voor de bevalling tot en met 15 weken na de bevalling. Voor een uur kraamzorg betaalt de klant maximaal 7,5 euro per uur. We houden immers rekening met het inkomen om de prijs te bepalen. Zo willen we kraamzorg voor iedereen betaalbaar houden, ook voor kwetsbare gezinnen.

Kies voor kraamzorg zoals Aline, 31 jaar die twee zoontjes heeft (Mias, drieënhalf jaar en Gus, vijf maanden):

“De kraamzorgkundige van ’t Punt nam vele huishoudelijke taken van me over. Er was een warm contact waarbij ik tips kreeg  over de verzorging van de baby. De eerste weken met een nieuwe baby waren best zwaar, zeker als je al een actieve kleuter hebt rondlopen. Dankzij de zorgkundige vond ik de tijd en de rust om van mijn baby te genieten.”

Enkel poetshulp nodig? Onze poetshulp met dienstencheques zorgt graag voor een propere woning. Bovendien kan ze jou ook helpen met was en strijk.

 

Publicatiedatum

2016-11-30