Een job in de zorg: we rollen de rode loper voor u uit op dinsdag 21 november.

U bekijkt ons nieuwsarchief. Dit nieuwsbericht is niet meer actueel.
Een job in de zorg: we rollen de rode loper voor u uit op dinsdag 21 november.
Misschien is werken in de zorg wel iets voor u? Op dinsdag 21 november rollen de VDAB en het woonzorgnetwerk Sint-Niklaas graag de rode loper uit voor u in woonzorgcentrum De Gerda. Want werken met ouderen en mensen die zorg nodig hebben in de thuiszorg of in de woonzorgcentra, is bijzonder. Je maakt het verschil in iemands leven en dat geeft een warm gevoel.

Twijfelt u nog aan een job in de thuiszorg of in de ouderenzorg? Wil u eens zien wat u kan betekenen voor onze bewoners in de woonzorgcentra? Of wil u liever mensen die thuis wonen omringen met  zorg?  In samenwerking met de VDAB laten we u tijdens de ouderenweek graag kennismaken met onze woonzorgcentra en onze uitgebreide thuiszorgdienstverlening. We geven u een unieke blik achter de schermen van het wonen en leven in ons woonzorgcentrum en de thuiszorg. Om zo de stap naar een job in de ouderen- of thuiszorg te zetten.

Hartelijk welkom op om 10 uur, 13.30 uur of 16 uur in woonzorgcentrum De Gerda, Gerdapark 13 in Sint-Niklaas (met de auto best bereikbaar via Gorinchemstraat of Tereken en Knaptandstraat)

Met rondleiding, infostanden, ontmoeting met onze medewerkers, vacatures, netwerking, hapjes en drankjes.

 

 

Publicatiedatum

2017-10-31