De stad en het OCMW hebben heel wat studentenjobs voor jou in petto.

U bekijkt ons nieuwsarchief. Dit nieuwsbericht is niet meer actueel.
De stad en het OCMW hebben heel wat studentenjobs voor jou in petto.
Onze bewoners in de woonzorgcentra en onze klanten in de thuiszorg kijken al uit naar studenten verpleegkundige of studenten die minstens het vijfde jaar verzorging volgen.  Of ga je graag om met kinderen of tieners? Lees dan snel verder.

Wie graag met kinderen omgaat en een pedagogische opleiding volgt, vindt vast zijn of haar gading als begeleider in de buitenschoolse opvang en in de kinderdagverblijven. Ben je eerder een keukenpiet, dan kun je aan de slag als keukenhulp. Volg je een sociale opleiding of heb je ervaring met vrijetijdsbesteding voor kinderen, dan is begeleider bij het taalstageproject iets voor jou waar je kinderen helpt om zich voor te bereiden op hun eerste leerjaar.
We zoeken ook begeleiders in de vrije ateliers en voor de pretcamionette.
Sportievelingen bezorgen het jonge geweld wellicht de vakantie van hun leven als monitor sportkampen. Een pedagogische opleiding volgen is hier wel gewenst.

Organiseer je graag mee evenementen? Dan mag je meehelpen als  projectmedewerker evenementen tijdens de Vredefeesten en aan de voorbereiding ervan. 

Meer info over de jobinhoud en de voorwaarden, lees je in bijgevoegde infobundel. Ook het inschrijvingsformulier vind je hierin. Schrijf je snel in en zeker voor 1 februari 2017.

Publicatiedatum

2016-12-06

Nuttige Adressen

HR
Grote Markt 1
9100
Sint-Niklaas
03 778 31 28
Bijlagen Datum
Infobundel en inschrijvingsformulier jobstudenten 06/12/2016 - 13:50