Dag van de mantelzorg

Dag van de mantelzorg
23 juni is uitgeroepen tot ‘Dag van de mantelzorg’. Het is de langste dag van het jaar. Deze dag staat symbool voor alle tijd die u alsmantelzorger investeert in de zorg voor uw ouders, voor uw zoon/dochter met een beperking of voor een zieke vriend of vriendin.Tijdens deze namiddag waarderen we uw eindeloze inzet.

Verloop van de middag
Tijdens deze middag staan ontspanning, informatie en ontmoeting centraal. De muziekgroep ‘Out of my box’ zorgt voor live muziek. Muzikanten en zangers brengen een mix van zowel bekende covers als eigen nummers.

Mieke Geldhof geeft duiding over hoe u als mantelzorger op een positieve manier kunt omgaan met zorg en zo de kracht kunt vinden om de zorg, en alles wat er bij komt kijken, vol te houden. Afhankelijk worden is voor ieder mens een ingrijpend gebeuren. Zorg vragen kan een opgave zijn, zorg geven eveneens. Daarnaast krijgt u als mantelzorger de kans om mensen in eenzelfde situatie te  ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan,... en dat bij een hapje en een drankje.

Het einde van deze middag is voorzien rond 16-16.30 uur.

Inschrijven en meer info
Gelieve vooraf in te schrijven. Inschrijven kan tot en met 16 juni
via 03 778 58 07 of astrid.debock@sint-niklaas.be of 03 760 38 50,
waasendender@samana.be.

Bereikbaarheid
Het dienstencentrum is gelegen achter het welzijnshuis en is te
bereiken via de Abingdonstraat (met de auto via de Gorinchemstraat of vanuit Tereken, Sint-Antoniusstraat. Naast het welzijnshuis is een parking voorzien. Via een pad kun je te voet naar het dienstencentrum.

Publicatiedatum

2017-05-17

Nuttige Adressen

Gerdapark 14
9100
Sint-Niklaas
03 778 58 07
03 778 58 00 (onthaalbalie)