Werken bij het OCMW

Bij ons zijn mensen het middel én het doel.

Werken aan sociale dienstverlening en ouderenzorg. Dat doet het OCMW van Sint-Niklaas. Van budgetbegeleiding over sociale tewerkstelling naar vorming, ontspanning en ontmoeting en een ruim aanbod aan thuiszorg voor elke inwoner in ons thuiszorgcentrum 't Punt. Zorgzaam verblijven in het dagverzorgingscentrum of in het kortverblijf en permanent wonen op maat in de serviceflats of in één van onze woonzorgcentra.

Het OCMW wil uitgroeien tot een welzijnshuis met prioritaire aandacht voor inwoners met minder kansen. Intussen hebben reeds meer dan 950 medewerkers voor het OCMW gekozen. Christophe en Ellen vonden hun droomjob in het Woonzorgnetwerk. U ook? 

Wij zoeken steeds:

 • Verpleegkundigen
 • Jobstudenten verpleegkunde (ook buiten de vakantiemaanden)

Zin in een opleiding tot polyvalent verzorgende? Dan kunt u terecht bij thuiszorgcentrum 't Punt voor een opleiding tot polyvalent verzorgende/zorgkundige.

Wij bieden u:

 • Een uitdagende job in een groeiende, enthousiaste en zorgende omgeving;
 • vormingsmogelijkheden aangepast aan uw loopbaan;
 • Een gunstige verlofregeling;
 • Gratis sportmogelijkheid;
 • Gratis hospitalisatieverzekering;
 • Maaltijdcheques;
 • Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer, auto en fiets.

Spontane sollicitatie

U kunt ook spontaan solliciteren voor een functie in tijdelijk contractueel dienstverband. Vul het spontane sollicitatieformulier in: solliciteer nu.    

Aan elke (tijdelijke) indiensttreding gaat een selectieproef vooraf. 

Voor meer info, mail naar wervingenselectie@sint-niklaas.be, tel. 03 778 60 52.

Video: 
Woonzorgnetwerk Sint-Niklaas zoekt verpleegkundigen
Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Vacature : doelgroepenwerker STAD/OCMW B1-B2-B3

21/02/2017 - 16:11 U bent creatief en gemotiveerd en wil u samen met ons inzetten voor de klant.  U bent op zoek naar een job als :
 • straathoekwerker,
 • burenbemiddelaar,
 • medewerker van de woonwinkel
 • kansenwerker in functie van het creëren van kansen voor kwetsbare jongeren naar het vrijetijdsaanbod
 • taalcoach.
U bent geïnteresseerd in vb. kinderopvang, gezondheidspromotie, opvoedingsondersteuning, buurtwerk, medewerker alternatieve maatregelen, woonbegeleider, brugfiguur….  

Vacature : maatschappelijk assistent welzijn STAD/OCMW B1-B2-B3

21/02/2017 - 15:50 U wordt tewerkgesteld binnen een van de teams van de cluster welzijn van de stad en het OCMW Sint-Niklaas. Maatschappelijk assistent welzijn : Vanuit deze verschillende teams wordt hulp- en dienstverlening gegeven op verschillende levensdomeinen zoals inkomen, onderwijs, kinderopvang,  huisvesting, activering,… Daarnaast worden verschillende buurtgerichte of stadsgerichte preventieve en curatieve acties opgezet naar verschillende doelgroepen in de samenleving.

VACATURE: deskundige animatie statutair/contractueel voltijds/deeltijds

17/02/2017 - 14:37 Je gaat aan de slag als animator in onze woonzorgcentra:Je begeleidt en ondersteunt onze bewoners, je collega-medewerkers en je doet programmatorische, organiserende en uitvoerende taken.

VACATURE: diensthoofd cultuurcentrum stadsbestuur statutair/contractueel voltijds/deeltijds

16/02/2017 - 15:51 Als diensthoofd heb je de leiding over het cultuurcentrum van Sint-Niklaas en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de programmatie. Samen met de andere leidinggevenden van de afdeling cultuur adviseer je het bestuur over culturele materies. Je bent secretaris van ACCSI vzw. Daarom zoeken we een gedreven coach, stressbestendig en resultaatgericht, met een passie voor cultuur.   

Het OCMW en het STADSBESTUUR zoeken een technisch expert (polyvalent team) D4

13/02/2017 - 14:35 Als technisch expert heeft u voldoende kennis van elektrische installaties en ICT-toepassingen en basiskennis van schilderen, bezetten, timmeren, sanitair en loodgieterij, HVAC-installaties, de basisonderhoud bij defecten aan liften, elektrische deuren, .....  U staat in voor de sneeuw- en gladheidsbestrijding.   U neemt actief deel aan de wachtregeling van de technische dienst 24/24 -7/7 buiten de normale werktijden van de technische dienst.  Maximaal per 2 maanden/1 week van wacht.  
Bijlagen Datum
Spontaan sollicitatieformulier 01/12/2015 - 10:55