Werken bij het OCMW

Bij ons zijn mensen het middel én het doel.

Werken aan sociale dienstverlening en ouderenzorg. Dat doet het OCMW van Sint-Niklaas. Van budgetbegeleiding over sociale tewerkstelling naar vorming, ontspanning en ontmoeting en een ruim aanbod aan thuiszorg voor elke inwoner in ons thuiszorgcentrum 't Punt. Zorgzaam verblijven in het dagverzorgingscentrum of in het kortverblijf en permanent wonen op maat in de serviceflats of in één van onze woonzorgcentra.

Het OCMW wil uitgroeien tot een welzijnshuis met prioritaire aandacht voor inwoners met minder kansen. Intussen hebben reeds meer dan 950 medewerkers voor het OCMW gekozen. Christophe en Ellen vonden hun droomjob in het Woonzorgnetwerk. U ook? 

Wij zoeken steeds:

  • Verpleegkundigen
  • Jobstudenten verpleegkunde (ook buiten de vakantiemaanden)

Zin in een opleiding tot polyvalent verzorgende? Dan kunt u terecht bij thuiszorgcentrum 't Punt voor een opleiding tot polyvalent verzorgende/zorgkundige.

Wij bieden u:

  • Een uitdagende job in een groeiende, enthousiaste en zorgende omgeving;
  • vormingsmogelijkheden aangepast aan uw loopbaan;
  • Een gunstige verlofregeling;
  • Gratis sportmogelijkheid;
  • Gratis hospitalisatieverzekering;
  • Maaltijdcheques;
  • Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer, auto en fiets.

Spontane sollicitatie

U kunt ook spontaan solliciteren voor een functie in tijdelijk contractueel dienstverband. Vul het spontane sollicitatieformulier in: solliciteer nu.    

Aan elke (tijdelijke) indiensttreding gaat een selectieproef vooraf. 

Voor meer info, mail naar wervingenselectie@sint-niklaas.be, tel. 03 778 60 52.

Video: 
Woonzorgnetwerk Sint-Niklaas zoekt verpleegkundigen
Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

VACATURE AFDELINGSHOOFD VERGUNNEN EN TOEZICHT

24/11/2017 - 10:11 De stad Sint-Niklaas staat voor ruimtelijke uitdagingen waaronder verdichting en vergroening. Uitdagingen die de stad niet alleen kan realiseren door planningsinitiatieven te nemen maar waarvoor ook een consequent vergunningen- en handhavingsbeleid nodig is. Heb je interesse om hier aan mee te werken laat ons dat dan zeker weten.

VACATURE DESKUNDIGE ANIMATIE

21/11/2017 - 14:22 ' Wonen, leven en zorg ' staan centraal in onze woonzorgcentra. Als ‘begeleider wonen en leven’ ( animator) ga je samen met het zorgteam de kwaliteit van wonen en leven bij de bewoners en hun familie bevorderen. Dit zal gebeuren vanuit verschillende rollen die je samen met het zorgteam opneemt: mentor, activiteitenbegeleider, livingbegeleider, cultuurcoach… . Een boeiende opdracht om ertoe bij te dragen dat de bewoner zich thuis voelt in de nieuwe woon- en leefomgeving.

VACATURE POETSHULP

21/11/2017 - 14:15 Als poetshulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning van onze cliënten. Je ondersteunt hierdoor alleenstaanden en gezinnen met een zorgnood en bouwt mee aan een netwerk om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Onze ideale poetshulp werkt met een grote zelfstandigheid, is flexibel en kan zich vlot verplaatsen met de fiets of de auto in Sint-Niklaas en deelgemeenten.

VACATURE POETSHULP

21/11/2017 - 14:01 Als poetshulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning van onze cliënten. Je ondersteunt hierdoor alleenstaanden en gezinnen met een zorgnood en bouwt mee aan een netwerk om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Onze ideale poetshulp werkt met een grote zelfstandigheid, is flexibel en kan zich vlot verplaatsen met de fiets of de auto in Sint-Niklaas en deelgemeenten.

Het OCMW zoekt zorgkundigen (woonzorgcentra en thuiszorg)

16/11/2017 - 14:40 Het OCMW zoekt zorgkundige (woonzorgcentra en thuiszorg)
Bijlagen Datum
Spontaan sollicitatieformulier 01/12/2015 - 10:55