OCMW-bestuur

Het OCMW wordt bestuurd door een Raad voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW-raad), die een Dagelijks Bestuur – het Vast Bureau – aanstelt, evenals Bijzondere Comités. Onder zijn leden duidt de Raad een voorzitter aan.

Nieuws Teasers: 

 

NIEUWS

Nieuwbouw voor dienstencentrum De Wilg en sociaal restaurant De Variant in de Lamstraat

21/12/2016 - 14:53 Het OCMW van Sint-Niklaas gaat het huidige dienstencentrum De Wilg in de Lamstraat vervangen door een duurzame nieuwbouw waarin ook het sociaal restaurant De Variant en catering De Variant van Den Azalee zullen gehuisvest zijn. De verbouwing van het sociaal restaurant op zijn huidige locatie in de Azalealaan krijgt hiermee een totaal andere wending. “We bundelen met de nieuwbouw in de Lamstraat  drie dienstverleningen op één plek”, zegt  OCMW-voorzitter Mike Nachtegael.  

Verkoop OCMW-gebouwen in de Lodewijk De Meesterstraat verzekeren ouderenzorg en toekomst jeugd

20/09/2016 - 17:00 Verkoop OCMW-gebouwen verzekeren ouderenzorg en toekomst jeugd Met de verkoop van haar vroegere administratieve gebouwen aan het instituut Sint-Carolus, en de  overhandiging van de sleutel aan de schooldirectie, sluit het OCMW van Sint-Niklaas vandaag een historisch tijdperk af aan de Lodewijk De Meesterstraat. Tegelijk vinden verleden en toekomst elkaar. Met de opbrengst van de verkoop investeert het OCMW in ouderenzorg. De Sint-Carolusschool kan verder bouwen aan haar toekomst.